Prekių katalogas

Ugreen Automobilinis Telefono Laikiklis Tvirtinamas Prie Panelės Juodas (60796)

  • Ugreen Automobilinis Telefono Laikiklis Tvirtinamas Prie Panelės Juodas (60796)

    Kaina 1407 
    Preliminarus pristatymo terminas : 1 - 3 d. d.
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Gamintojas
    Kitas
    Prekės ženklas
    Kitas
    Pristatymas
    Turime sandėlyje nuo 1 iki 3 d.d.
    30 dienų pinigų grąžinimo garantija
    Galioja
    Kokybės garantija
    6 mėn.
    Tipas
    Laikiklis telefonui
    Tvirtinimas
    Ant panelės
    Laikymo tipas
    Užspaudžiamas
    • Priedų ertmės kamerai, įkrovikliui ir kt. yra pritaikytos prekės pavadinime nurodytam modeliui.

    •  

    • Nuotraukos yra informacinio pobūdžio nurodančios bendrą prekės išvaizdą.

  • Universalus automobilinis telefono laikiklis pasisukantis 360 laipsnių kampu su spaustuku tvirtinimui prie panelės


    Neužgožia vaizdo, todėl saugiai vairuosite

    * HUD dizainas prietaisų skydeliui - dėka „Head-Up“ dizaino, tvirtinimas prie prietaisų skydelio laiko Jūsų telefoną tiesiai virš vairo, todėl laikiklį patogu naudoti kaip laisvų rankų įrangą GPS navigacijai.

    * Tvarkingas ir mažas - prie prietaisų skydelio tvirtinamas automobilinis telefono laikiklis yra kompaktiškas ir tvarkingas. Laikiklis užima tiek mažai vietos, kad jis tikrai neužstoja vaizdo.

    Lengva užmontuoti

    * Užmontavimas viena ranka - tiesiog spaustuko pagalba užmontuokite laikiklį ant prietaisų skydelio. Montavimui nereikia jokio papildomo įrankio.

    * Ištempiamas spyruoklinis spaustukas - tiesiog atidarykite spyruoklinį spaustuką, tada įdėkite telefoną į šį spaustuką. Ir daugiau nebereikia reguliuoti telefono.

    * Begalinis lankstumas - „HUD Car Clip“ prietaisų skydelio laikiklyje yra lankstus rutulinis sujungimas, leidžiantis pastatyti telefoną horizontaliai arba vertikaliai arba pritaikyti jį bet kokiu kampu.

    Patikimas stabilumas ir patikimas saugumas

    * Tvirta rankena - šio automobilinio telefonų spaustuko tvirtinimo elemento U formos spaustukas tvirtai suima Jūsų automobilio prietaisų skydelį, todėl laikiklis išliks vietoje net ir duobėtuose keliuose.

    * Nuo slydimo ir nuo įbrėžimų - ant prietaisų skydelio ir mobiliojo telefono spaustukų yra užmontuotos minkštos gumos. Jos ne tik pagerina stabilumą ir saugumą, bet ir apsaugo nuo nuslydimo ir įbrėžimų.

    Automobilio prietaisų skydelio suderinamumas

    * Atidžiai patikrinkite automobilio prietaisų skydelio storį (<4 cm) ir gylį (> 5 cm), kad įsitikintumėte, ar jis suderinamas. * Be to, prietaisų skydelio negalima pakreipti daugiau nei 32 laipsnių kampu. * Prašome patikrinti savo matomumą ir sureguliuoti vairą ar automobilio sėdynę, užfiksavę šį laikiklį ant automobilio prietaisų skydelio. (Koregavimo žingsniai bus rodomi paskutiniame paveikslėlyje) 

    Sukimasis be kampo
    Dėka rutulinės jungties, galite pasukti šį automobilinį telefono laikiklį kita kryptimi, kad būtų užtikrintas geriausias matomumas. 
    Neslystantis silikoninis kilimėlis
    Šis automobilinis telefono laikiklis turi minkštus silikoninius kilimėlius, kurie saugo nuo slydimo ir įbrėžimų. Tvirtinimo spaustukas tvirtai suims Jūsų automobilio prietaisų skydelį ir saugiai laikys telefoną. 
    13 mm telefono storis
    Itin aukštas spaustuko dizainas puikiai tinka Jūsų telefonui iki 7 colių ekrano arba iki 10 cm pločio, iki 13 mm storio. 
    Lengva pasiekti
    Automobiliniame telefono laikiklyje pritaikytas HUD („Head-Up Display“) dizainas, todėl telefonas ar navigacija tvirtinasi virš vairo. Tai leidžia patogiai naudotis prietaisu. 
    • EKRANAS AKIŲ LYGYJE: UGREEN prietaisų skydelio HUD automobilinis telefono laikiklis tvirtinasi su mobiliuoju telefonu tiesiai virš vairo, netrigdo matomumo. Su „HUD“ („Head-Up Display“) dizainu automobilinis laikiklis Jūsų telefoną / „Sat Nav“ navigaciją laiko tiesiai priešais Jus, todėl Jums nebereikia žiūrėti žemyn ar sukti galvos, kad perskaitytumėte informaciją, o tai labai pagerina Jūsų saugumą.
    • ATMINTINIS STABILUMAS: „Dash Car Clip“ telefono laikiklyje yra trigubi sutvirtinimai, kad Jūsų telefonas būtų neįtikėtinai stabilus ir saugus. Ištemptas spyruoklinis spaustukas tvirtai apkabina Jūsų telefoną, o U formos spaustukas yra taip suprojektuotas, kad laikiklis tvirtai būtų pritvirtinamas prie daugelio automobilių prietaisų skydelių ir būtų stabilus, net ir bloguose keliuose. Neslystančios guminės pagalvėlės užtikrina tvirtą sukibimą su automobilio prietaisų skydeliu.
    • Lengva naudoti: tiesiog pritvirtinkite šį HUD mobiliojo telefono laikiklį prie automobilio prietaisų skydelio. Montavimui jokių įrankių ar klijų nereikia. Su 360 laipsnių pasukamu rutuliuku laikiklis gali tvirtai laikyti telefoną horizontaliai arba vertikaliai. Galima pasirinkti optimaliausią kampą ir patogiai naudotis laisvų rankų įranga.
    • PRAKTIŠKAS IR PATVARUS: mobiliojo telefono automobilinis prietaisų skydelio laikiklis pagamintas iš anglies pluošto kompozicinės medžiagos, kuri yra patvaresnė už įprastus plastikinius automobilinius laikiklius. „Car Clip“ telefono laikiklyje yra ištemptų spyruoklinių spaustukų ir U formos spaustukas dengtas minkštomis guminėmis pagalvėlėmis, kurios ne tik apsaugo Jūsų telefoną ir automobilio prietaisų skydelį nuo įbrėžimų, bet ir pagerina stabilumą bei saugumą.
    • UNIVERSALUS: Šis universalus automobilinis telefono laikiklis tinka nuo 4 iki 7 colių įtaisams, pvz., „TomTom“ / „Garmin Sat Nav“, „iPhone 11/11 Pro“ / „XS Max“ / „XS“ / „XR“ / „X“ / „8/8 Plus / 7/7“. „Plus / 6S“, „Samsung Galaxy Note 10 Plus“ / S20 Ultra / S20 + / S10 / S10 + / S10e / S9 + / S8 / S7 Edge / S6 / A70 / A40 / A50 / A10 / J7, „Huawei P30 Pro“ / P20 / P10 Lite, „Nokia“ 9/8 / 7.1 / 6.1 / 5.1, „Sony L1 / Z5“, „Google Pixel 4 XL / 3a / 3 XL“, „Moto G7 / G6 / G5“, „HTC U11“, „LG“, „BlackView“ ir kt.